Проєкт "Права ветеранів"

Дата: 03.08.2023 11:41
Кількість переглядів: 75

Фото без описуВідділ соціального захисту населення Печенізької селищної ради інформує, що в рамках конкурсу проєктів «ВАРТО+ГО», організованого бюджетною установою Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України, одним з переможців визначено проєкт «Права ветеранів», який реалізується Харківською обласною громадською організацією «Спілка ветеранів АТО».

Мета проєкту – надання безоплатної юридичної допомоги ветеранам війни за незалежність України, членам їх сімей, членам сімей загиблих, військовослужбовцям на території Харківської області. Завдяки проєкту зазначені категорії громадян можуть отримати кваліфіковану безкоштовну консультацію і допомогу юристів в офісі Спілки ветеранів АТО або дистанційно.

Будь-яку інформацію. пов’язану з реалізацією проєкту «Права ветеранів», можна дізнатись за наступними контактами організації:

Офіс Го «Спілка ветеранів АТО» - м. Харків, майдан Свободи, 5, Держпром, під’їзд 6, поверх 1, оф. 19;

телефони: (066) 734-72-07, (063) 827-44-54;

сайт: svato.kh.ua;

e-mail: svato@i.ua;

Facebook: @svato.kh.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь