Чергову потужну допомогу передали мешканцям громади - приватним господарям, для вирощування курчат та виробництва м'яса птиці й яєць в домашніх умовах

Дата: 04.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 76

Фото без описуЖителі Печенізької громади завжди вміли господарювати у власних підсобних господарствах. Сільчани залюбки займалися вигодовуванням курчат, іншої птиці, поросят у мирний час. Війна та складні життєві обставини, втрата роботи, турбота про рідних і безпеку харчування спонукають ще більше приділяти увагу особистим підсобним господарствам.

Учасники програми "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні" попередньо прослухали курс лекцій та взяли участь у тренінгах за темою "Технологія виробництва харчових яєць та м'яса птиці", організованих експертами центру обслуговування з птахівництва ДДСП НААН України.

Наші партнери, різні міжнародні та вітчизняні гуманітарні організації залюбки співпрацюють з Печенізькою громадою, бо тут живуть люди, які вміють працювати.

Щиро дякуємо за довіру.

Вдячність за увагу до жителів Печеніжчини, потужну допомогу й результативну співпрацю нашим партнерам - міжнародній гуманітарній організації Corus International, громадській організації «Харківський обласний центр дорадництва» та особисто керівнику Світлані Гапоник. Вдячність за механізоване розвантаження - підприємцю Вадиму Загоруйку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь