Чергову потужну допомогу передали мешканцям громади - приватним господарям, для вирощування курчат та виробництва м'яса птиці й яєць в домашніх умовах

Дата: 04.08.2023 11:18
Кількість переглядів: 65

Фото без описуЖителі Печенізької громади завжди вміли господарювати у власних підсобних господарствах. Сільчани залюбки займалися вигодовуванням курчат, іншої птиці, поросят у мирний час. Війна та складні життєві обставини, втрата роботи, турбота про рідних і безпеку харчування спонукають ще більше приділяти увагу особистим підсобним господарствам.

Учасники програми "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні" попередньо прослухали курс лекцій та взяли участь у тренінгах за темою "Технологія виробництва харчових яєць та м'яса птиці", організованих експертами центру обслуговування з птахівництва ДДСП НААН України.

Наші партнери, різні міжнародні та вітчизняні гуманітарні організації залюбки співпрацюють з Печенізькою громадою, бо тут живуть люди, які вміють працювати.

Щиро дякуємо за довіру.

Вдячність за увагу до жителів Печеніжчини, потужну допомогу й результативну співпрацю нашим партнерам - міжнародній гуманітарній організації Corus International, громадській організації «Харківський обласний центр дорадництва» та особисто керівнику Світлані Гапоник. Вдячність за механізоване розвантаження - підприємцю Вадиму Загоруйку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь