Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров 2 серпня в селі Кицівка зустрівся з мешканцями села, які ініціювали зустріч та прийом громадян

Дата: 03.08.2023 11:19
Кількість переглядів: 71

Фото без описуСільчан прийшло багато як ніколи й спілкування було емоційним з боку жителів.

Головне, що турбує мешканців Кицівки, - порядок отримання різних видів гуманітарної допомоги. Керівник громади інформував жителів, що Печенізька СВА співпрацює з багатьма міжнародними та вітчизняними організаціями, які надають допомогу. Тому умови видачі, категорії отримувачів, як власне й сама гумдопомога, є різними. Печенізька селищна військова адміністрація, зі свого боку, вживає всіх заходів, щоб задовольнити потреби людей та допомогти найперш тим, кому найтяжче. Олександр Гусаров розповів щодо найближчих планів гуманітарної підтримки населення громади.

Спілкувалися про можливості відновлення роботи вуличного освітлення в осінньо-зимовий період. Жителі села поки що не готові до цього, тому бажання місцевих жителів прийнято керівником громади до уваги. Серед порушених питань - забезпечення безкоштовними дровами, грейдування місцевих доріг, впорядкування стихійного сміттєзвалища, надання матеріальної допомоги військовослужбовцям для проведення лікування, подорожчання квитків на автобусних маршрутах. Серед звернень також - особисті правові питання, які можуть бути вирішені лише в суді.

Окрім того, кицяни просять звернути увагу та допомогти з обкошуванням трави на сільських вулицях та в громадських місцях. Олександр Гусаров дав доручення відповідальним особам вжити відповідних заходів найближчим часом.

✔Всі питання, порушені жителями Кицівки, будуть розглянуті, вивчені та, за можливості, вирішені відповідальними особами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь