СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ІНФОРМУЄ!

Дата: 04.08.2023 09:06
Кількість переглядів: 45

Фото без описуПроведення профілактичних рейдів, відвідування сімей опікунів/піклувальників, дітей та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах – одна з форм роботи служби у справах дітей Печенізької селищної ради та фахівця із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг селищної ради. Метою виїздів є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обов'язки по вихованню та утриманню дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родинах.

Так 01.08.2023 та 03.08.2023 року спеціалістами служби у справах дітей та фахівцем із соціальної роботи проведено профілактичні рейди в с.Артемівка та смт.Печеніги, в ході якого обстежено сім’ї, що знаходяться на обліку як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах та сімей опікунів /піклувальників. В ході відвідування сімей та обстежень умов проживання складено акти проведення оцінки рівня безпеки дітей, висновки оцінки потреб сімей, акти обстеження житлово – побутових умов проживання.

За результатами перевірки, 1 сім’ю Людмили П. (матір та 2 дітей) смт.Печеніги поставлено на профілактичний облік служби у справах дітей селищної ради. Причиною перебування на обліку є зловживання матір’ю спиртними напоями, самоусунення від виховання, неналежне утримання двох малолітніх дітей та безконтрольність з боку матері за поведінкою дітей на дорозі під час ігор.

Із батьками та опікунами/піклувальниками проведена роз'яснювально-профілактична робота щодо належного виконання батьківських обов'язків, дотримання санітарно – гігієнічних норм у житлових приміщеннях, належного догляду за зовнішнім виглядом та гігієною дітей, їх навчання та посилення контролю за дозвіллям під час літнього відпочинку, адже саме батьки несуть персональну відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь