Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров зустрівся з бібліотекарями Печенізької громади

Дата: 07.08.2023 15:43
Кількість переглядів: 82

Фото без описуКерівник громади передав до бібліотечних фондів 500 примірників видань українською мовою - книжок авторів сучасної та класичної української й зарубіжної літератури. Серед них - цікаві книги художньої, технічної, наукової, довідкової літератури. Вони знайдуть свого читача як серед дорослих, так і серед дітей.

- Упевнений, книга варта уваги. Особливо в теперішніх реаліях - це зовсім інше сприйняття. Книга допомагає вижити навіть у надскладних життєвих обставинах. Окрім того, читання книги - це корисне дозвілля, яке здатне подарувати нові сенси. Привчаємо до читання книг своїх дітей, виховуючи в них, серед інших чеснот, почуття патріотизму й любові до України й українського, - коментує Олександр Гусаров.

Поповнення бібліотечного фонду громади новими виданнями не випадкове. Наразі в бібліотеках триває процес актуалізації та вилучення з бібліотечних фондів частини видань у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України. Окрім того, вилучається морально зношена радянська література періоду, що не відповідає цінностям сьогодення. Книга ‒ це теж зброя, ідеологічна, ментальна. Якість бібліотечних фондів – це загальнодержавний інтерес, майбутнє нашої науки, культури, освіти. У кінцевому підсумку, це – майбутнє нашої країни.

Печенізька СВА буде й надалі приділяти увагу питанню оновлення й поповнення бібіотечних фондів громади.

На сьогодні бібліотеки Печенізької громади, як в смт Печеніги так і в сільських населених пунктах, працюють і відкриті для відвідувачів.

Запрошуємо всіх! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь