Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров зустрівся з бібліотекарями Печенізької громади

Дата: 07.08.2023 15:43
Кількість переглядів: 71

Фото без описуКерівник громади передав до бібліотечних фондів 500 примірників видань українською мовою - книжок авторів сучасної та класичної української й зарубіжної літератури. Серед них - цікаві книги художньої, технічної, наукової, довідкової літератури. Вони знайдуть свого читача як серед дорослих, так і серед дітей.

- Упевнений, книга варта уваги. Особливо в теперішніх реаліях - це зовсім інше сприйняття. Книга допомагає вижити навіть у надскладних життєвих обставинах. Окрім того, читання книги - це корисне дозвілля, яке здатне подарувати нові сенси. Привчаємо до читання книг своїх дітей, виховуючи в них, серед інших чеснот, почуття патріотизму й любові до України й українського, - коментує Олександр Гусаров.

Поповнення бібліотечного фонду громади новими виданнями не випадкове. Наразі в бібліотеках триває процес актуалізації та вилучення з бібліотечних фондів частини видань у зв'язку зі збройною агресією російської федерації проти України. Окрім того, вилучається морально зношена радянська література періоду, що не відповідає цінностям сьогодення. Книга ‒ це теж зброя, ідеологічна, ментальна. Якість бібліотечних фондів – це загальнодержавний інтерес, майбутнє нашої науки, культури, освіти. У кінцевому підсумку, це – майбутнє нашої країни.

Печенізька СВА буде й надалі приділяти увагу питанню оновлення й поповнення бібіотечних фондів громади.

На сьогодні бібліотеки Печенізької громади, як в смт Печеніги так і в сільських населених пунктах, працюють і відкриті для відвідувачів.

Запрошуємо всіх! 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь