Жителі смт Печеніги, власники 371 домогосподарства, які вирощують у своїх приватних садибах курей та свиней, отримали допомогу у вигляді комбінованого корму

Дата: 11.08.2023 09:46
Кількість переглядів: 85

Фото без описуВ цілому підтримку у вигляді білково-вітамінно-мінеральної кормової добавки, пшениці, кукурудзи, яка склала майже 109 тон кормів, отримали 825 домогосподарств Печенізької громади.

Для того, аби наші люди отримали допомогу у вигляді кормів для вирощування м'яса курей та свиней, працювала велика команда організаторів, виробників, волонтерів. Міжнародні донори, громадські активісти, логісти, працівники органів місцевого самоврядування, наукові працівники, волонтери - це неповний перелік тих, кому жителі громади завдячують за таку значну підтримку. Щоразу радіємо, коли завдяки спільним зусиллям маємо результат.

Печенізька селищна військова адміністрація разом з нашими партнерами продовжує роботу, спрямовану на підтримку мешканців Печеніжчини.

Дякуємо Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (ФАО), Харківському обласному центру дорадництва та його керівнику Світлані Гапоник за тривалу й ефективну співпрацю.

Спасибі за допомогу у вирішенні організаційних і технічних питань Проценко Олександру, Протопоповій Кіріні, Калиновському Борису.

Разом працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь