Жителі смт Печеніги, власники 371 домогосподарства, які вирощують у своїх приватних садибах курей та свиней, отримали допомогу у вигляді комбінованого корму

Дата: 11.08.2023 09:46
Кількість переглядів: 66

Фото без описуВ цілому підтримку у вигляді білково-вітамінно-мінеральної кормової добавки, пшениці, кукурудзи, яка склала майже 109 тон кормів, отримали 825 домогосподарств Печенізької громади.

Для того, аби наші люди отримали допомогу у вигляді кормів для вирощування м'яса курей та свиней, працювала велика команда організаторів, виробників, волонтерів. Міжнародні донори, громадські активісти, логісти, працівники органів місцевого самоврядування, наукові працівники, волонтери - це неповний перелік тих, кому жителі громади завдячують за таку значну підтримку. Щоразу радіємо, коли завдяки спільним зусиллям маємо результат.

Печенізька селищна військова адміністрація разом з нашими партнерами продовжує роботу, спрямовану на підтримку мешканців Печеніжчини.

Дякуємо Продовольчій та сільськогосподарській організації ООН (ФАО), Харківському обласному центру дорадництва та його керівнику Світлані Гапоник за тривалу й ефективну співпрацю.

Спасибі за допомогу у вирішенні організаційних і технічних питань Проценко Олександру, Протопоповій Кіріні, Калиновському Борису.

Разом працюємо далі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь