Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров передав гаджети учням з деокупованих сіл громади

Дата: 11.08.2023 09:51
Кількість переглядів: 110

Фото без описуНачальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров зустрівся з дітьми, вчителями та батьками школярів сіл Артемівка, Борщова, Новий Бурлук, Мартове, та Приморське. Під час візиту керівник громади передав гаджети учням з цих деокупованих сіл.

Комп’ютерні пристрої для школярів деокупованих територій були направлені до Печенізької громади дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки. Печенізька громада отримала 156 девайсів для навчання: 112 планшетів для дітей віком від 6 до 12 років, а також 42 хромбуки для дітей віком від 13 до 16 років. Частина комп’ютерного обладнання вже була передана школярам в липні поточного року.

У цей складний час надзвичайно важливо зробити освітній процес наших дітей комфортним та допомогти отримати їм якісні знання. Сподіваємося, що отримані гаджети допоможуть дітям нашої громади в рівному та безперервному доступі до якісної освіти. Окрім того, гаджети стануть в нагоді під час спілкування й підтримання зв’язку з друзями, що є не менш важливим і необхідним під час дистанційного навчання.

Ми вдячні представництву Дитячого фонду ЮНІСЕФ, Віцепрем'єр-міністру – Міністру з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірині Верещук, керівнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову, Департаменту освіти і науки Харківської ОДА за увагу до нашої громади та сподіваємось на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь