Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров передав гаджети учням з деокупованих сіл громади

Дата: 11.08.2023 09:51
Кількість переглядів: 93

Фото без описуНачальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров зустрівся з дітьми, вчителями та батьками школярів сіл Артемівка, Борщова, Новий Бурлук, Мартове, та Приморське. Під час візиту керівник громади передав гаджети учням з цих деокупованих сіл.

Комп’ютерні пристрої для школярів деокупованих територій були направлені до Печенізької громади дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) у співпраці з Міністерством освіти й науки. Печенізька громада отримала 156 девайсів для навчання: 112 планшетів для дітей віком від 6 до 12 років, а також 42 хромбуки для дітей віком від 13 до 16 років. Частина комп’ютерного обладнання вже була передана школярам в липні поточного року.

У цей складний час надзвичайно важливо зробити освітній процес наших дітей комфортним та допомогти отримати їм якісні знання. Сподіваємося, що отримані гаджети допоможуть дітям нашої громади в рівному та безперервному доступі до якісної освіти. Окрім того, гаджети стануть в нагоді під час спілкування й підтримання зв’язку з друзями, що є не менш важливим і необхідним під час дистанційного навчання.

Ми вдячні представництву Дитячого фонду ЮНІСЕФ, Віцепрем'єр-міністру – Міністру з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірині Верещук, керівнику Харківської ОВА Олегу Синєгубову, Департаменту освіти і науки Харківської ОДА за увагу до нашої громади та сподіваємось на подальшу співпрацю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь