Протягом тижня у Харківській області розмінували понад 75 га території

Дата: 11.08.2023 09:56
Кількість переглядів: 115

Фото без описуЗ 3 до 9 серпня включно сапери знищили 825 вибухонебезпечних предметів.

У Департаменті цивільного захисту ХОВА розповіли, що за тиждень було розміновано 75,3 гектара території, 22 гектари сільгоспугідь і 26 об'єктів.

Також перевірили майже 47 кілометрів ліній електропередач і підключили до мережі 401 абонента. Обстежили близько 2 кілометрів ділянок автодоріг, 350 метрів газопроводів та 620 метрів водогону.

9 серпня на Харківщині розмінували майже 18 гектарів території, 7 гектар сільгоспугідь та 2 об'єкти. Вибухотехніки обстежили 294 метри автодоріг, майже 9 кілометрів ліній електропередач та 100 метрів газопроводів. За день знищили 165 вибухонебезпечних предметів. До електромережі підключили 90 абонентів.

Нагадуємо, в області зберігається мінна небезпека. Закликаємо звертати увагу на заборонні знаки, в жодному разі не нищити та не прибирати їх. Про усі підозрілі знахідки повідомляйте рятувальників (тел. 101) або національну поліцію (тел. 102).

 

Джерело: офіційний сайт Харківської ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь