В с. Мартове проводиться капітальний ремонт артезіанської свердловини

Дата: 14.08.2023 08:22
Кількість переглядів: 104

Фото без описуПостійно працюємо над питанням покращення надання комунальних послуг в Печенізькій громаді. Завдяки пошуку партнерів та ефективній взаємодії, маємо результати в покращенні роботи об’єктів критичної інфраструктури Печенізької громади, про що постійно інформуємо мешканців громади.

Сьогодні на порядку денному – капітальний ремонт артезіанської свердловини по вулиці Івана Франка в селі Мартове.

Обвали стін свердловини, перекриття водоносних горизонтів привели до значного зниження потужності роботи об’єкту й критичного зменшення дебету джерела водопостачання. Тому пошук надійних партнерів, фахівців, які б допомогли вирішити проблему, став виходом із критичної ситуації.

Відповідно до Меморандуму, підписаного між Печенізької селищною військовою адміністрацією та ГО ДЕСПРО в особі керівника Оксани Гарнець, наразі на вказаному об’єкті підприємством ТОВ «Укргідромонтаж» під керівництвом Ярослава Касьяненка проводяться роботи по капітальному ремонту артезіанської свердловини із заміною зношених елементів комунікацій, водопровідних труб, обладнання та комплексом інших заходів для якісного відновлення роботи об’єкту.

Дякуємо Оксані Гарнець, Ярославу Касьяненку та всій команді кваліфікованих фахівців, яка вже не вперше працює над ремонтом пошкодженої інфраструктури водопостачання у Печенізькій громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь