Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, зустрівся з саперами - рятівниками, аби від всієї Печенізької громади висловити вдячність

Дата: 16.08.2023 14:10
Кількість переглядів: 83

Фото без описуРятівники-сапери частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Київській області майже два місяці працювали на території Печенізької громади, яку ворог встелив вибухівкою.

Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, зустрівся з саперами - професіоналами свої справи, аби від всієї Печенізької громади висловити вдячність.

Завдання рятівників - очистити українські землі від ворожих мін.

За інформацією майора служби цивільного захисту, начальника групи піротехнічних робіт Андрія Паламарчука, під час очищення печенізької землі від смертоносних мін виявлено та знищено 158 одиниць вибухонебезпечних предметів загальною вагою 404 кг. І це лише на території площею 38 гектарів. Траплялись непоодинокі випадки виявлення вибухонебезпечних предметів часів другої світової війни. Так було виявлено та знешкоджено протитанкову міну Tellermine 42 та артилерійський снаряд 45 мм. - Зроблено багато, але й попереду багато роботи, та ми впораємось. Кожен з хлопців розуміє, що спочатку йдемо ми, а за нами повертається життя», - розповів про роботу саперів керівник групи піротехніків.

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, мужність та героїзм, проявлені під час безпосереднього забезпечення заходів з розмінування на деокупованих територіях Печенізької територіальної громади Подяками начальника Печенізької селищної військової адміністрації відзначено  рятівників-саперів частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Київській області:

✔️Андрія Паламарчука, ✔️Максима Ляпуна, ✔️Сергія Возного, ✔️Петра Панченка, ✔️Руслана Пенькаса, ✔️Олександра Погорілого, ✔️Ярослава Пономаренка, ✔️Михайла Пугача, ✔️Вадима Ромця, ✔️Романа Семененка.

Загалом з початку повномасштабної війни проведено декілька ротацій піротехніків різних структур ДСНС та міжнародного гуманітарного розмінування, досліджено сотні гектарів земель Печенізької громади та знищено тисячі вибухонебезпечних предметів, щоб кожен клаптик землі був безпечним для людей!

Цінуємо! Дякуємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь