Продовжується співпраця Печенізької селищної військової адміністрації з вітчизняними та міжнародними гуманітарними організаціями й пошук можливостей для надання допомоги жителям Печеніжчини

Дата: 17.08.2023 10:13
Кількість переглядів: 138

Фото без описуВ серпні до громади надійшла чергова партія продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми ООН і Товариства Червоного Хреста України,  які тривалий час надають продуктову допомогу нашим людям. 


На поточному тижні пункти видачі гуманітарної допомоги працювали в селах Печенізької громади. 17 серпня розпочали видачу допомоги жителям смт Печеніги. Нагадаємо, відповідно до вимог гуманітарних організацій, які надали вказану допомогу, проднабори передаються жителям віком від 2-х років.


Дякуємо Всесвітній продовольчій програмі ООН (World Food Programme) і Товариству Червоного Хреста України за тривалу підтримку та задоволення жителів в основних потребах у харчуванні. Цінуємо зусилля й увагу партнерів у цей важкий час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь