Керівнику ТОВ «Печенізьке» та ТОВ «Агрофірма «Шанс» Борису Калиновському присвоєно звання «Почесний громадянин Чугуївського району»!

Дата: 21.08.2023 16:42
Кількість переглядів: 84

Фото без описуКерівнику ТОВ «Печенізьке» та ТОВ «Агрофірма «Шанс» Борису Калиновському присвоєно звання «Почесний громадянин Чугуївського району»!

Ініціатором присвоєння Борису Калиновському почесного звання стала Печенізька селищна військова адміністрація, клопотання якої на черговій сесії підтримав депутатський корпус Чугуївської районної ради.

Відзнаку «Почесний громадянин Чугуївського району» Борису Анатолійовичу вручили начальник Чугуївської районної військової адміністрації Сергій Лободенко, начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров, голова Чугуївської районної ради Ірина Постнікова, заступник начальника Чугуївської РВА Олександр Апостол.

Підприємства ТОВ «Печенізьке» та ТОВ «Агрофірма «Шанс», які протягом багатьох років очолює Калиновський Борис Анатолійович, є серед найбільш бюджетоутворюючих підприємств Печенізької громади. Високий рівень соціальної відповідальності керівника сільгосппідприємств підтверджується його багаторічною безпосередньою участю в житті Печенізької громади, зокрема підтримкою сфери освіти, культури, соціального захисту, медицини. Калиновський Б.А., маючи значний рівень довіри жителів громади, протягом трьох скликань обирався та працював в складі депутатського корпусу Печенізької районної ради.

З перших днів війни, у період, коли Печенізька громада опинилася в ізоляції, під обстрілами та в окупації, керівник-господарник Борис Калиновський став поряд з тими, хто з першої хвилини працював у координаційному штабі, створеному при Печенізькій селищній раді, виконуючи особливі завдання керівника громади щодо співпраці зі Збройними Силами України.

Завдяки його підтримці жителі населених пунктів громади, які опинилися в ізоляції та стали «відрізаними» від поставок продуктів, протягом кількох місяців отримували безкоштовну продовольчу підтримку. У цей страшний час завдяки мужності керівника та участі Бориса Калиновського в житті громади й високій організації праці на підпорядкованих підприємствах люди відчули міцне плече односельця, керівника та Людини з великої літери й з великим серцем. Гуманітарний штаб Печенізької громади, який працює півтора роки з часу повномасштабного вторгнення російської федерації в Україні, забезпечуючи своїх жителів та внутрішньо переміщених осіб найнеобхіднішим, відчуває постійну допомогу керівника-сільгоспника у доставці та перевантаженні багатотонних партій гуманітарних вантажів.

Патріотизм, любов до Батьківщини, порядність, чесність, наполегливість, вимогливість до себе і до своїх підлеглих, принциповість, стриманість, високий рівень моральних якостей та загальної культури, доброзичливість – всі ці людські якості складають основу заслуженого авторитету Бориса Калиновського серед жителів Печенізької громади.

ВІТАЄМО, БОРИСЕ АНАТОЛІЙОВИЧУ, ІЗ ЗАСЛУЖЕНОЮ ВІДЗНАКОЮ!

Зичимо Перемоги! Невідворотної і найбажанішої!

Мирного неба над головою, високих врожаїв та затишку у рідній країні. Міцного здоров`я, успіхів у всіх починаннях та постійного професійного зростання. Попереду багато роботи й спільної реалізації планів та задумів щодо відновлення Печенізької громади, Чугуївщини й нашої країни в цілому.

Дякуємо! Цінуємо! Поважаємо!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь