Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров 23 серпня провів прийом громадян в смт Печеніги

Дата: 23.08.2023 14:53
Кількість переглядів: 121

Фото без описуЗгідно із попереднім записом, до керівника громади звернулося семеро мешканців громади, які мають різні життєві обставини та потребують підтримки і допомоги.

Серед порушених сьогодні питань – надання допомоги у вигляді будівельних матеріалів для проведення ремонту житлових будинків. Продовжуємо надавати допомогу наявними на сьогодні будматеріалами.

Представники багатоквартирного будинку, який входить до складу одного із ОСББ, турбуються щодо ремонту покрівлі своєї чотириповерхівки. Спілкуючись із мешканцями, Олександр Гусаров інформував, що для вирішення проблеми часткового ремонту покрівель багатоквартирних будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів російською армією, з місцевого бюджету найближчим часом будуть виділені кошти, за рахунок яких будівельна організація, яка має дозволи на здійснення відповідних робіт, проведе ремонт покрівель. Наразі у пошкоджених багатоповерхівках будуть проведені саме першочергові роботи у відповідності з фінансовими ресурсами, які маємо в цей складний час.

Серед порушених під час прийому питань – робота з дітьми дошкільного віку в селі Мартове, сплата податку за землю, яка перебуває в користуванні одноосібника та зараз не обробляється, а також надання матеріальної допомоги на проживання й для лікування, безкоштовного забезпечення дровами для опалення негазифікованих будинків, інші питання.

Керівником громади разом з профільними фахівцями селищної ради проводиться детальний аналіз та можливості для вирішення проблемних питань, порушених жителями громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь