Протягом серпня жителі Печенізької громади віком від 2-х років отримали гуманітарну продовольчу допомогу

Дата: 25.08.2023 14:07
Кількість переглядів: 85

Фото без описуТривалий період регулярно найнеобхідніші продукти надходять до Печеніжчини завдяки співпраці Печенізької селищної військової адміністрації з нашими партнерами й турботі про жителів Печенізької громади найбільшої ланки Організації Об'єднаних Націй з питань надання харчової допомоги - Всесвітньої продовольчої програми (WFP) й Товариства Червоного Хреста України.

Ми вдячні всім, хто задіяний у процесі доставки, перевантажень багатотонних вантажів та видачі гуманітарки жителям громади: нашим партнерам, міжнародним та вітчизняним донорам, місцевим помічникам в особі Бориса Калиновського та працівників ТОВ «Печенізьке», рятівникам громади, приватному підприємцю Вадиму Загоруйку та його підлеглим, працівникам пунктів видачі гумдопомоги, а також кожному, хто причетний до турботи про жителів Печенізької громади. Дякуємо!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь