У межах комунікаційної кампанії Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?» розповідають, куди можна телефонувати задля емоційної підтримки

Дата: 25.08.2023 14:59
Кількість переглядів: 49

Фото без описуЛінія емоційної підтримки Міжнародної організації з міграції (МОМ) — це безоплатна та анонімна допомога кваліфікованих психологів, які готові вислухати вас при будь-яких запитах для покращення емоційного стану.

За вказаними номерами можна отримати одну або серію консультацій сам на сам із фахівцем — розповісти про те, що вас турбує, що спричиняє появу емоцій чи впливає на ваш стан і отримати поради.

Не зволікайте, якщо вам є чим поділитися. Ваші почуття важливі 🫶🏼

Комунікаційна кампанія «Ти як?», ініційована першою леді України Оленою Зеленською, реалізується за підтримки проєкту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який виконує організація Пакт. Сприяння у виготовленні та поширенні інформаційно-просвітницьких матеріалів надали Міжнародна організація з міграції (IOM Ukraine), рекламний холдинг Megapolis, благодійний фонд BGV.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь