СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ!

Дата: 29.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 78

Фото без описуПроведення профілактичних рейдів, відвідування сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах (СЖО), перевірка умов проживання, готовність батьків та дітей до нового навчального року – одна із основних форм роботи служби у справах дітей Печенізької селищної ради.

Метою виїздів є здійснення контролю за виконанням батьками обов'язків по вихованню та утриманню дітей, піклування про їх стан здоров’я, навчання, здійснення соціального захисту.

28 серпня 2023 року начальником служби у справах дітей (ССД) селищної ради Лілією Мозговою, головним спеціалістом ССД селищної ради Аліною Челомбитько, фахівцем із соціальної роботи Центру надання соціальних послуг селищної ради Людмилою Катречко проведений профілактичний рейд по сім’ях, які перебувають в складних життєвих обставинах, та новоприбулих сім’ях, які мають статус внутрішньо переміщених осіб (ВПО) й прибули до нашої громади з тимчасово окупованих територій. Перевірено 2 сім’ї в смт. Печеніги та 2 – в с.Приморське.

В ході проведеного рейду обстежені умови проживання дітей, готовність їх до нового навчального року, а також стан готовності житлових приміщень до опалювального періоду в смт. Печеніги та с.Приморське.

З батьками проведено роз'яснювально-профілактичну роботу щодо належного виконання батьківських обов'язків, про відповідальність за належне виховання та утримання своїх дітей, надано роз’яснення та консультації з цього приводу.

При проведенні бесід з батьками та дітьми особлива увага приділялась дотриманню правил безпеки дітей під час воєнного стану, протипожежної безпеки в опалювальний період, попередження насильства в сім’ї.

За результатами рейдового заходу складено відповідні акти.

Як свідчить практика, постійні контрольні відвідування сімей дають позитивні результати. Батьки, знаючи, що перебувають під особливим контролем і що долею їх дітей постійно цікавляться, стають більш відповідальними, намагаються створити належні умови для проживання, виховання та розвитку дітей. Є позитивні результати в смт. Печеніги та с.Приморському.

Шановні батьки! Служба у справах дітей селищної ради працює заради та в ім’я наших з вами дітей, їх добробуту, належного утримання, піклування про здоров’я, здобуття ними освіти, проведення дозвілля та відразу ж стає на захист в разі порушення прав дітей. Побажання батькам: більше часу приділяйте своїм дітям, почуйте їх, навчайте, допомагайте в усьому, вчить бути людяними та гідно виховуйте, бо це наше головне завдання в житті!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь