Олександр Гусаров зустрівся з мешканцями села Новий Бурлук і провів прийом громадян

Дата: 31.08.2023 14:07
Кількість переглядів: 99

Фото без описуЗустріч з новобурлучанами відбулася за участю Юрія Мариненка - першого заступника селищного голови, Ірини Теперик - керуючої справами виконкому селищної ради, Віри Блохи - старости Новобурлуцького старостату, Максима Мариненка - начальника земельного відділу, Олександра Жадана - директора Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Жителі Нового Бурлука звернулися до керівника громади з рядом питань. Серед них - сприяння в звільненні від сплати земельного податку у 2023 році. Підстава - значна частина сільгоспугідь залишається не розмінованою, що унеможливлює проведення комплексу робіт. Олександром Гусаровим найближчим часом заплановано спільну зустріч за участі податківців, працівників ДСНС та представників організацій з гуманітарного розмінування, із запрошенням фермерів, одноосібників. Додатково проінформуємо про її результати.

Серед порушених жителями села питань - розмір земельного податку, виходячи із нормативно-грошової оцінки земельної ділянки. Окрім того, сільчанами порушено проблеми, пов'язані з відсутністю в громаді відділень банків; забезпечення безкоштовними дровами для опалення будинків; отримання компенсації за зруйноване житло та отримання будматеріалів для відновлення пошкодженого житла; оздоровлення дітей; встановлення статусу "дитина війни"; визначення місця розташування сільської бібліотеки; придбання мотокоси для боротьби з бур'янами.

Начальник Печенізької СВА разом з Олександром Жаданом та сільським фельдшером Інною Мирончук обговорили проблемні питання функціонування новобурлуцького фельдшерського пункту. ✔Нагальним проблемам, які потребують негайного вирішення, приділимо увагу першочергово. Працюємо разом з відповідальними структурами та фахівцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь