Олександр Гусаров зустрівся з мешканцями села Новий Бурлук і провів прийом громадян

Дата: 31.08.2023 14:07
Кількість переглядів: 92

Фото без описуЗустріч з новобурлучанами відбулася за участю Юрія Мариненка - першого заступника селищного голови, Ірини Теперик - керуючої справами виконкому селищної ради, Віри Блохи - старости Новобурлуцького старостату, Максима Мариненка - начальника земельного відділу, Олександра Жадана - директора Центру первинної медико-санітарної допомоги.

Жителі Нового Бурлука звернулися до керівника громади з рядом питань. Серед них - сприяння в звільненні від сплати земельного податку у 2023 році. Підстава - значна частина сільгоспугідь залишається не розмінованою, що унеможливлює проведення комплексу робіт. Олександром Гусаровим найближчим часом заплановано спільну зустріч за участі податківців, працівників ДСНС та представників організацій з гуманітарного розмінування, із запрошенням фермерів, одноосібників. Додатково проінформуємо про її результати.

Серед порушених жителями села питань - розмір земельного податку, виходячи із нормативно-грошової оцінки земельної ділянки. Окрім того, сільчанами порушено проблеми, пов'язані з відсутністю в громаді відділень банків; забезпечення безкоштовними дровами для опалення будинків; отримання компенсації за зруйноване житло та отримання будматеріалів для відновлення пошкодженого житла; оздоровлення дітей; встановлення статусу "дитина війни"; визначення місця розташування сільської бібліотеки; придбання мотокоси для боротьби з бур'янами.

Начальник Печенізької СВА разом з Олександром Жаданом та сільським фельдшером Інною Мирончук обговорили проблемні питання функціонування новобурлуцького фельдшерського пункту. ✔Нагальним проблемам, які потребують негайного вирішення, приділимо увагу першочергово. Працюємо разом з відповідальними структурами та фахівцями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь