Звернення Олександра Гусарова - начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня підприємця України

Дата: 03.09.2023 08:21
Кількість переглядів: 53

Фото без описуШановні підприємці!

Вітаємо вас з вашим професійним святом та дякуємо вам за те, що тримаєте економіку нашої країни. Ваша здатність бачити можливості там, де інші бачать лише виклики, заслуговує на особливе визнання. Ви створюєте робочі місця, підтримуєте функціонування громади, всієї країни та головне даєте віру у краще майбутнє, яке неодмінно буде після нашої перемоги. Особлива вдячність підприємцям, які, не дивлячись на усі ризики після початку повномасштабного вторгнення, залишилися працювати в громаді, допомагаючи жителям, Збройним Силам України, волонтерили, допомогли пережити окупацію, щоденні обстріли, окрім того платили податки, чим підтримували нашу економіку.

У підприємницькому активі представників бізнесу нашої громади – актуальні програми і проєкти, які у цей непростий для України час забезпечують життєдіяльність.

Щира подяка вам та вашим колективам за щоденну працю, завдяки якій забезпечуються потреби нашої громади, населення та військових.

Бажаємо вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання Печенізької громади, незламної Харківщини й незалежної України.

Зі святом! Перемоги й мирного неба!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь