В Печенізькій громаді відбулася серія семінарів і тренінгів, які пройшли в рамках програми "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні"

Дата: 06.09.2023 08:20
Кількість переглядів: 76

Фото без описуНавчання проведено за підтримки міжнародної гуманітарної організації Corus International у партнерстві з ГО «Харківський обласний центр дорадництва». Жителі громади, які попередньо зареєструвались, взяли участь в тренінгах, прослухали курс лекцій та здали підсумкове тестування, перейшли до наступного етапу реалізації програми. З метою використання на практиці отриманого досвіду від науковців та підвищення якості виконання робіт в процесі вирощування овочевих та інших культур, слухачам тренінгів було надано підтримку у вигляді інструментів для догляду за рослинами – бензопил, тримерів та обприскувачів.

Щиро дякуємо команді міжнародної гуманітарної організації Corus International та команді ГО «Харківський обласний центр дорадництва».

Маємо надію, що надзвичайно вагома підтримка наших партнерів істотно покращить ситуацію з продовольчим забезпеченням в кожному домогосподарстві. Окрім того, садова та городня техніка в руках господарів буде надійним помічником в забезпеченні чистоти, порядку та благоустрою в громаді.

Співпраця з партнерами продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь