В Печенізькій громаді відбулася серія семінарів і тренінгів, які пройшли в рамках програми "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні"

Дата: 06.09.2023 08:20
Кількість переглядів: 64

Фото без описуНавчання проведено за підтримки міжнародної гуманітарної організації Corus International у партнерстві з ГО «Харківський обласний центр дорадництва». Жителі громади, які попередньо зареєструвались, взяли участь в тренінгах, прослухали курс лекцій та здали підсумкове тестування, перейшли до наступного етапу реалізації програми. З метою використання на практиці отриманого досвіду від науковців та підвищення якості виконання робіт в процесі вирощування овочевих та інших культур, слухачам тренінгів було надано підтримку у вигляді інструментів для догляду за рослинами – бензопил, тримерів та обприскувачів.

Щиро дякуємо команді міжнародної гуманітарної організації Corus International та команді ГО «Харківський обласний центр дорадництва».

Маємо надію, що надзвичайно вагома підтримка наших партнерів істотно покращить ситуацію з продовольчим забезпеченням в кожному домогосподарстві. Окрім того, садова та городня техніка в руках господарів буде надійним помічником в забезпеченні чистоти, порядку та благоустрою в громаді.

Співпраця з партнерами продовжується.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь