Звернення Олександра Гусарова - начальника Печенізької СВА, з нагоди Міжнародного дня благодійності

Дата: 05.09.2023 08:25
Кількість переглядів: 67

Фото без опису5 вересня світ відзначає Міжнародний день благодійності. Це свято наповнюється особливим змістом, якщо мова йде про Україну. Волонтери від самого початку повномасштабного вторгнення взялися за найважливішу справу – захист України. Відповідальні, віддані, безстрашні, вражаючі та надихаючі - це про них.

Життя Печенізької громади, яка від першого дня повномасштабного вторгнення росії потерпала від окупації та зазнала обстрілів і руйнувань з боку окупантів, вже більш ніж півтора роки пов'язано із взаємодією з благодійними організаціями, які прийшли нам на допомогу. Їх десятки. А людей, які допомагають Печеніжчині, - тисячі. Діяльність благодійників у нашій громаді подарувала нам чудових друзів та партнерів. Разом допомагаємо ЗСУ та цивільним мешканцям.

Вітаємо вас, люди з великими серцями. Те, що ви робите, заслуговує надзвичайної поваги та шани. Хай вам всім навзаєм багато разів повернеться добро, посіяне вами!

Дякуємо за щоденну допомогу!

Україна обов'язково переможе з такими людьми!

Разом ми сила! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь