В Печенізькому ліцеї ім. Г.Семирадського продовжуються будівельно-відновлювальні роботи після пошкоджень та руйнувань, нанесених російською армією

Дата: 06.09.2023 08:26
Кількість переглядів: 66

Фото без описуПродовжується співпраця Печенізької селищної військової адміністрації з Благодійною організацією "Благодійний фонд "Сміливі" щодо виконання нашими партнерами робіт по ремонту й відновленню будівлі опорного закладу загальної середньої освіти - Печенізького ліцею ім. Г.Семирадського.

Будівельники розпочали наступний етап робіт – ремонт покрівлі закладу. Наразі будівельні матеріали доставляються й підіймаються на дах будівлі, де відразу розпочинаються відповідні роботи.

Дякуємо команді БФ «Сміливі» в особі керівника Віталія Селика. Щира вдячність Микиті Зачепилу за надання допомоги спеціальною технікою – краном для розвантаження й підйому будматеріалів.

Ситуацію з ремонтом закладу освіти тримаємо на контролі. Разом з партнерами спільно докладаємо всіх зусиль, щоб діти повернулися у відремонтовані та безпечні приміщення.

Не зупиняємось - продовжуємо пошук партнерів для виконання іншого ряду робіт в пошкодженому російською армією закладі освіти.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь