Нагальні проблеми жителів села, відновлення й утримання об’єктів критичної інфраструктури та соціально-культурної сфери

Дата: 21.09.2023 16:24
Кількість переглядів: 94

Фото без описуЦі та ряд інших питань обговорено керівником громади Олександром Гусаровим під час відвідання села Мартове, зустрічі з керівниками підприємств, закладів села, а також особистого прийому громадян.

Прийом громадян начальник Печенізької СВА провів разом з керуючою справами виконкому селищної ради Іриною Теперик та старостою Мартівського старостинського округу Тетяною Костоглодовою.

Більшість жителів села звернулися за допомогою та роз’ясненнями щодо отримання компенсації за зруйноване або пошкоджене житло внаслідок повномасштабного російського вторгнення.

Звертаємо увагу наших мешканців, які потребують такої компенсації від держави, але досі не подали заяву на участь у програмі "єВідновлення". Якщо у вас є питання щодо порядку подання заявки, або вам потрібна технічна допомога, звертайтесь до фахівців Печенізької селищної ради, вам нададуть консультативну та іншу необхідну допомогу з цього питання.

Контактні телефони: 05765-6-12-76; 093-44-68-180.

Серед питань, порушених мешканцями Мартового під час прийому, - забезпечення безкоштовними дровами для опалення негазифікованих будинків, підключення електропостачання, порядок та вартість перевірки димоходів та вентиляційних каналів, отримання ноутбуку для дитини – школярки.

З керівником Мартівського Будинку культури Наталією Токар оглянули будівлю закладу. Тут є серйозна проблема, для вирішення якої та утримання будівлі в задовільному стані потрібні значні кошти й ремонтно-будівельні роботи.

З керівником КП «Аква» Володимиром Петрушенком обговорили поточні проблеми, повязані з діяльністю підприємства. Відвідали об’єкт біля старої башти Рожновського по вул. Івана Франка, на якому частково проводиться модернізація ліній подачі й відведення води.

Серед інших проблем, озвучених Володимиром Петрушенком та Тетяною Костоглодовою, – боротьба з жителями, які створюють стихійні сміттєзвалища просто на території села. Окремі «господарники» викидають бадилля з городів, сміття з домогосподарств, де їм заманеться, головне щоб на їхньому квітнику чи городі було чисто.

Шановні сільчани, ми всі хочемо чистоти, нікому не подобаються звалища посеред села, але ніхто чужий не зносить це сміття, не привозить його з інших сіл чи інших громад - все це ви робите самі власними руками! І це в селі, де працює комунальне підприємство, де дбайливі люди, разом зі старостою й комунальниками, ще від ранньої весни наводять порядок. Чистота – це відповідальність кожного з нас.

Всі питання, порушені під час прийому громадян, будуть розглянуті разом з відповідальними структурами й працівниками. Нагальним проблемам, які потребують негайного вирішення, приділимо першочергову увагу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь