27 вересня Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, провів прийом громадян у селищній військовій адміністрації

Дата: 28.09.2023 09:34
Кількість переглядів: 71

Фото без описуСеред звернень – прохання представниці волонтерського штабу «Павучки», який працює в смт Печеніги та допомагає військовим, які захищають Україну на передовій. Місцеві волонтери просять допомогти із придбанням печі типу "булер’ян" або "буржуйка" для забезпечення теплом приміщень, де працюють «Павучки». Питання вирішиться найближчим часом. Дякуємо ініціативним та небайдужим мешканцям громади, які вже тривалий час волонтерять, допомагаючи нашим Захисникам.

Серед прохань жителів під час прийому – надання допомоги у реєстрації заявки на платформі Є-відновлення. Фахівці Печенізької селищної ради допомагають у формуванні таких заявок всім, хто до нас звертається.

Нагадуюємо, що жителі, яким потрібна допомога в поданні заявки про ремонт пошкодженого житла через електронний сервіс Дія, можуть звернутися безпосередньо до Печенізької селищної ради або зателефонувати для консультації за номерами: 05765-6-12-76 та 093-44-68-180.

Окрім того, декілька звернень під час прийому стосувалися забезпечення гаджетами дітей пільгових категорій: напівсиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, а також першокласників деокупованих територій. Працюємо над цим питанням разом з відділом освіти, молоді та спорту й розраховуємо на допомогу від держави й дитячих благодійних та інших фондів для забезпечення безперервного доступу до якісної освіти, в першу чергу, тих дітей, які найбільше потребують допомоги.

Жодне звернення не буде залишено без уваги. Питання, порушені жителями громади під час прийому громадян, будуть розглянуті керівником громади разом з відповідальними структурами й працівниками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь