Зустріч в КУ "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради"

Дата: 01.10.2023 10:35
Кількість переглядів: 70

Фото без описуНапередодні Міжнародного дня людей похилого віку керівник громади Олександр Гусаров та секретар Печенізької селищної ради Лілія Подольська зустрілися з підопічними КУ "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради", де отримувачами послуг є люди поважного віку.

Це студенти «Університету третього віку» й творчих гуртків. Кожен з них молодий душею, а секрет їхньої молодості – це безмежний оптимізм. Погляньте на обличчя, які світяться теплом, а очі випромінюють доброту.

✔️Зустрічі цих поважних людей в Центрі є цікавими й продуктивними: вони разом відпочивають, пишуть, творять, майструють, спілкуються й працюють задля Перемоги України, допомагаючи Збройним Силам України.

✔️Олександр Сергійович звернувся до поважних людей з усією теплотою серця. Їх життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм є тим містком, що з’єднує покоління. Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість, вміння.

✔️1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Це не нагадування про вік, а ще одна можливість сказати теплі слова вдячності старшим людям. Піклування про людей старшого віку – це справа кожної людини. Особливо зараз, в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну.

💙💛 Дорогі наші! Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, сердечного тепла, добробуту та належної уваги рідних і близьких! Миру вам, міцного здоров'я, душевного спокою, родинного затишку, добробуту, оптимізму та Перемоги Україні. Нехай ваші серця не знають смутку, а в очах не згасає життєлюбний вогник.

✔️Турбота про людей похилого віку - це справа всієї спільноти. Пам'ятаймо про підтримку і допомогу людям похилого віку не лише в день свята, а щоденно. Саме для цього на території Печенізької громади функціонує Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради".

✔️У Центрі можна отримати такі соціальні послуги:

догляд вдома;

консультування;

представництво інтересів;

соціальна профілактика;

соціальна адаптація;

натуральна допомога (перукарські послуги тощо).

📌Двері Центру відкриті в смт Печеніги по вул. Поштовій, 41, конт. тел.: ☎️ 05765-6-14-81



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь