Зустріч в КУ "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради"

Дата: 01.10.2023 10:35
Кількість переглядів: 63

Фото без описуНапередодні Міжнародного дня людей похилого віку керівник громади Олександр Гусаров та секретар Печенізької селищної ради Лілія Подольська зустрілися з підопічними КУ "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради", де отримувачами послуг є люди поважного віку.

Це студенти «Університету третього віку» й творчих гуртків. Кожен з них молодий душею, а секрет їхньої молодості – це безмежний оптимізм. Погляньте на обличчя, які світяться теплом, а очі випромінюють доброту.

✔️Зустрічі цих поважних людей в Центрі є цікавими й продуктивними: вони разом відпочивають, пишуть, творять, майструють, спілкуються й працюють задля Перемоги України, допомагаючи Збройним Силам України.

✔️Олександр Сергійович звернувся до поважних людей з усією теплотою серця. Їх життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм є тим містком, що з’єднує покоління. Найбільше багатство літніх людей – їх досвід, мудрість, вміння.

✔️1 жовтня у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

Це не нагадування про вік, а ще одна можливість сказати теплі слова вдячності старшим людям. Піклування про людей старшого віку – це справа кожної людини. Особливо зараз, в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну.

💙💛 Дорогі наші! Бажаємо вам міцного здоров’я, радості, сердечного тепла, добробуту та належної уваги рідних і близьких! Миру вам, міцного здоров'я, душевного спокою, родинного затишку, добробуту, оптимізму та Перемоги Україні. Нехай ваші серця не знають смутку, а в очах не згасає життєлюбний вогник.

✔️Турбота про людей похилого віку - це справа всієї спільноти. Пам'ятаймо про підтримку і допомогу людям похилого віку не лише в день свята, а щоденно. Саме для цього на території Печенізької громади функціонує Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг Печенізької селищної ради".

✔️У Центрі можна отримати такі соціальні послуги:

догляд вдома;

консультування;

представництво інтересів;

соціальна профілактика;

соціальна адаптація;

натуральна допомога (перукарські послуги тощо).

📌Двері Центру відкриті в смт Печеніги по вул. Поштовій, 41, конт. тел.: ☎️ 05765-6-14-81



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь