Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня працівників освіти!

Дата: 01.10.2023 10:40
Кількість переглядів: 54

 

Фото без описуШановні освітяни Печенізької громади! Вітаємо Вас з професійним святом - Днем працівників освіти ! Вчитель - горде звання, яке несуть лише заслужені і гідні!
Важкі часи припали на долю наших вчителів. В умовах військового стану та постійних обстрілів зі сторони ворога, Ви продовжуєте надавати безцінні знання новому поколінню українців. Підтримуєте освітній фронт, ризикуєте власним життям заради освіченого майбутнього нашого народу! Низький уклін та шана за Вашу працю, дорогі освітяни!
Хай кожен успіх будь-якого з учнів буде гордістю для Вашого серця, хай кожен урок, проведений Вами, дарує дітям не тільки знання та вміння мислити, але й віру в хороше, надію на краще, різнокольорові мрії та силу прагнення до них. Дякуємо Вам за натхненну і самовіддану працю, мудрість і знання, благородство душ і сердець, за найголовніше – любов до дітей!
Невичерпної наснаги, життєдайної сили, оптимізму, перемоги, щасливих й світлих днів! 💛💙 Уклін захисникам і захисницям, завдяки яким нині плекається наше майбутнє! 🇺🇦


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь