Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з командою громадської організації "Грін-Ландія", яка завершила свою роботу на території Печенізької громади

Дата: 02.10.2023 10:48
Кількість переглядів: 103

Фото без описуВідповідно до Меморандуму, укладеного між Печенізькою селищною військовою адміністрацією та ГО «Грін-Ландія», протягом двох з половиною місяців здійснювалася реалізація трьох соціальних проєктів: послуги соціального таксі, соціального працівника та психолога. Окрім того, тренерами та лекторами проводились зустрічі в різних формах, з різними категоріями населення.

За підтримки CARE UKRAINE мешканцям Печенізької громади надано більш, ніж 1500 соціальних послуг. Послугами "Соціального таксі" скористувалися понад 500 жителів з сіл П'ятницького, Приморського, Борщової, Гарашківки та смт Печеніги. Соціального працівника відвідали понад 600 мешканців та отримали послуги з оформлення запитів у застосунку Дія, налаштування банківських сервісів, друку та сканування різних документів, інші важливі послуги. Психологічну підтримку на індивідуальних та групових консультаціях отримали понад 400 мешканців громади у Печенігах, Приморському, Мартовій.

Величезна робота! Це була дуже своєчасна й необхідна підтримка для жителів Печенізької громади.

Від імені мешканців Печеніжчини керівник громади подякував команді ГО «Грін-Ландія» за ефективну партнерську співпрацю та значущу допомогу в умовах воєнного стану.

Шановні наші партнери, ваша робота є надзвичайно важливою! Дякуємо. Завдяки взаємопідтримці здолаємо цей нелегкий шлях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь