Начальник Печенізької СВА Олександр Гусаров зустрівся з командою громадської організації "Грін-Ландія", яка завершила свою роботу на території Печенізької громади

Дата: 02.10.2023 10:48
Кількість переглядів: 86

Фото без описуВідповідно до Меморандуму, укладеного між Печенізькою селищною військовою адміністрацією та ГО «Грін-Ландія», протягом двох з половиною місяців здійснювалася реалізація трьох соціальних проєктів: послуги соціального таксі, соціального працівника та психолога. Окрім того, тренерами та лекторами проводились зустрічі в різних формах, з різними категоріями населення.

За підтримки CARE UKRAINE мешканцям Печенізької громади надано більш, ніж 1500 соціальних послуг. Послугами "Соціального таксі" скористувалися понад 500 жителів з сіл П'ятницького, Приморського, Борщової, Гарашківки та смт Печеніги. Соціального працівника відвідали понад 600 мешканців та отримали послуги з оформлення запитів у застосунку Дія, налаштування банківських сервісів, друку та сканування різних документів, інші важливі послуги. Психологічну підтримку на індивідуальних та групових консультаціях отримали понад 400 мешканців громади у Печенігах, Приморському, Мартовій.

Величезна робота! Це була дуже своєчасна й необхідна підтримка для жителів Печенізької громади.

Від імені мешканців Печеніжчини керівник громади подякував команді ГО «Грін-Ландія» за ефективну партнерську співпрацю та значущу допомогу в умовах воєнного стану.

Шановні наші партнери, ваша робота є надзвичайно важливою! Дякуємо. Завдяки взаємопідтримці здолаємо цей нелегкий шлях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь