Керівник громади відвідав поважного ветерана та найстаршого жителя Печенізької громади

Дата: 01.10.2023 10:55
Кількість переглядів: 59

Фото без опису1 жовтня в Україні відзначається День ветерана та Міжнародний день людей похилого віку.

✔Григорій Савелійович Шкарупета, якого знає чи не кожен мешканець Печенізької громади - ветеран, єдиний в громаді учасник бойових дій в Другій Світовій війні та житель Печенізької громади найповажнішого віку. Цьогоріч Григорій Савелійович зустрічає дев'яносто восьму осінь. ✔Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА та  Юрій Мариненко, перший заступник Печенізького селищного голови, відвідали поважного ветерана. 

✔Разом з ветеранами Другої світової вони виборювали перемогу над нацизмом, їхні історії неможливо слухати спокійно. Занадто багато паралелей із теперішнім. Вони подумати не могли, що замість «ніколи знову» застануть на своєму віку ще одну повномасштабну війну. Каже: “Несила бачити, як зараз росіяни руйнують наші міста й села”.

Для цього поважного ветерана, як і для кожного з нас, слова Мир і Перемога набули особливого значення. Разом із сином мріють про одне: нашу Перемогу над рашизмом.

Керівник громади відзначає: "Схиляюся перед ветеранами. Впевнений, що з них треба брати приклад мужності, любові до рідного краю, життєлюбності, доброзичливості. Шановний Григорію Савелійовичу, пам'ятайте про нашу домовленість - Перемогу над російськими окупантами будемо святкувати разом з Вами. Довгих років життя Вам, тепла від рідних і віри в Перемогу й Мир! Обіймаю Вас та жму Вашу руку, дорогий ветеране!" 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь