В Печенігах відбувся турнір з шахів, шашок та куточків, присвячений Дню захисників та захисниць України

Дата: 03.10.2023 08:42
Кількість переглядів: 105

Фото без описуТурнір з шахів, шашок та куточків, присвячений Дню захисників і захисниць України, відбувся в смт Печеніги та об'єднав 18 учасників - дітей з різних населених пунктів Печенізької громади.

 

Керівник громади Олександр Гусаров привітав учасників турніру та вручив цінний подарунок - десять наборів шахів.

Не вперше проводимо в цьому році змагання з інтелектуальних видів спорту. Всіляко розвиваємо й заохочуємо наших дітей до занять шахами, шашками й куточками.

Вже традиційно Олександр Гусаров особисто долучився до змагань - зіграли партію новенькими шахами з одним із найсильніших шахістів - Михайлом Штанкевським. Під час гри обговорювали планування наперед та необхідність враховувати наслідки своїх ходів, аналізувати ситуацію, передбачати можливі варіанти розвитку подій та будувати довгострокові стратегії. Це навички, які є корисними не тільки у шахах, але й у повсякденному житті.

В перервах між іграми учасники могли поласувати гарячим чаєм та солодощами.

Переможцям в кожному окремому виді - з шахів, шашок та куточків, Олександр Гусаров вручив дипломи та грошові винагороди за 1, 2 й 3 місця.

Наші діти молодці! Інтелектуальний драйв та цікаво проведений час - це стало можливим завдяки неймовірним зусиллям наших ЗСУ. Дякуємо захисникам і захисницям України за можливість проводити заходи з дітьми й для дітей.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь