Начальник Печенізької селищної військової адміністрації Олександр Гусаров відвідав опорний заклад загальної середньої освіти нашої громади - Печенізький ліцей ім. Г.Семирадського

Дата: 12.10.2023 18:52
Кількість переглядів: 46

Фото без описуТут зараз тривають відновлювально-ремонтні роботи. Вже замінено пошкоджені та старі дерев'яні вікна. На сьогодні проводяться роботи з ремонту всієї площі покрівлі та однієї з вхідних груп. Це дороговартісні ремонтні роботи, які стали можливими завдяки співпраці Печенізької селищної військової адміністрації з Благодійною організацією "Благодійний фонд "Сміливі" та волонтерською ініціативою "Сміливі відновлювати".

Не зупиняємося в своєму прагненні та пошукові партнерів, які допоможуть Печенізькій громаді здійснити наступний етап різних ремонтних робіт для поліпшення освітніх просторів. Будівля закладу освіти: класні кімнати, туалети, рекреаційні, інші зони - це потребує не лише ремонту й відновлення, а й осучаснення та трансформації в такий простір, який дозволятиме учням комфортно почуватися та мотивуватиме навчатися.

Намітили подальші кроки щодо відновлювальних робіт. Працюємо над тим, аби зробити наші школи такими, щоб діти мали більше бажання туди приходити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь