Завершується підготовка до опалювального сезону. Серед об'єктів критичної інфраструктури, про які дбаємо в першу чергу - Центр первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 17.10.2023 08:49
Кількість переглядів: 54

Фото без описуЗавершується підготовка до опалювального сезону.

Серед об'єктів критичної інфраструктури, про які дбаємо в першу чергу - Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Сюди днями доставили сучасну дороговартісну блочно-модульну котельню, яка буде забезпечувати теплом двоповерхівку лікарні та будівлю дитячого садка №1 в смт Печеніги. Стара котельня вийшла з ладу ще торік й ремонту вже не підлягає. Маючи значний дефіцит коштів у місцевому бюджеті, вимушені були шукати допомоги серед міжнародних партнерів, які б змогли допомогти громаді вирішити цю проблему.

На сьогодні блочно-модульна котельня потужністю 190 кВт доставлена, встановлена й змонтована. Котельня забезпечена генератором на випадок відключення електроенергії.

Таку надзвичайно важливу допомогу Печенізькій громаді надано Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. (UNICEF Ukraine)

Шановні добродії! Висловлюємо свою глибоку повагу та щиру вдячність за цю величезну підтримку! 

Роботи з підключення й тестування котельні ще тривають.

Відновлення опалення цих закладів є надзвичайно та критично важливим питанням. Теплом буде забезпечено первинну ланку сімейної медицини, стаціонарне терапевтичне відділення Чугуївської лікарні ім. М.І.Кононенка, рентген-кабінет, а також кабінети, де проводять прийом лікарі вторинного й третинного рівнів. Не дивлячись на те, що сьогодні наші дошкільнята не відвідують дитячий садок, для збереження будівлі закладу дошкільної освіти маємо його опалювати й підтримувати, аби наші діти повернулися до сухих та світлих приміщень.

Велика вдячність за виконання робіт з доставки, розвантаження та встановлення блочно-модульної котельні Борису Калиновському - керівнику ТОВ "Печенізьке" та його колективу, а також мешканцям громади Олексію Адамському, Миколі Клещенку, працівникам КП "Джерело" та Печенізької селищної ради.

Ми вдячні партнерам та друзям, які підтримують нас та допомагають пережити цей тяжкий воєнний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь