Завершується підготовка до опалювального сезону. Серед об'єктів критичної інфраструктури, про які дбаємо в першу чергу - Центр первинної медико-санітарної допомоги

Дата: 17.10.2023 08:49
Кількість переглядів: 47

Фото без описуЗавершується підготовка до опалювального сезону.

Серед об'єктів критичної інфраструктури, про які дбаємо в першу чергу - Центр первинної медико-санітарної допомоги.

Сюди днями доставили сучасну дороговартісну блочно-модульну котельню, яка буде забезпечувати теплом двоповерхівку лікарні та будівлю дитячого садка №1 в смт Печеніги. Стара котельня вийшла з ладу ще торік й ремонту вже не підлягає. Маючи значний дефіцит коштів у місцевому бюджеті, вимушені були шукати допомоги серед міжнародних партнерів, які б змогли допомогти громаді вирішити цю проблему.

На сьогодні блочно-модульна котельня потужністю 190 кВт доставлена, встановлена й змонтована. Котельня забезпечена генератором на випадок відключення електроенергії.

Таку надзвичайно важливу допомогу Печенізькій громаді надано Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. (UNICEF Ukraine)

Шановні добродії! Висловлюємо свою глибоку повагу та щиру вдячність за цю величезну підтримку! 

Роботи з підключення й тестування котельні ще тривають.

Відновлення опалення цих закладів є надзвичайно та критично важливим питанням. Теплом буде забезпечено первинну ланку сімейної медицини, стаціонарне терапевтичне відділення Чугуївської лікарні ім. М.І.Кононенка, рентген-кабінет, а також кабінети, де проводять прийом лікарі вторинного й третинного рівнів. Не дивлячись на те, що сьогодні наші дошкільнята не відвідують дитячий садок, для збереження будівлі закладу дошкільної освіти маємо його опалювати й підтримувати, аби наші діти повернулися до сухих та світлих приміщень.

Велика вдячність за виконання робіт з доставки, розвантаження та встановлення блочно-модульної котельні Борису Калиновському - керівнику ТОВ "Печенізьке" та його колективу, а також мешканцям громади Олексію Адамському, Миколі Клещенку, працівникам КП "Джерело" та Печенізької селищної ради.

Ми вдячні партнерам та друзям, які підтримують нас та допомагають пережити цей тяжкий воєнний час.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь