Печенізьку громаду відвідала провідний менеджер з гуманітарних питань, впливу та партнерства міжнародної неурядової організації Corus International - пані Emily Grose

Дата: 24.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 145

Фото без описуМетою візиту до Печенізької громади Emily Grose було ознайомлення з результатами роботи Corus International в громаді, яка постраждала від російського агресора.

Разом з представницею Corus International зі Сполучених Штатів Америки Печеніжчину відвідали представники організації всеукраїнського та регіонального рівнів Василь Сенсій і Світлана Бережна, Світлана Гапоник – керівник ГО «Харківський обласний центр дорадництва», а також члени команди, які об’єдналися заради допомоги й підтримки жителів Печенізької громади.

З гостями спілкувалися Лілія Подольська – секретар селищної ради та Ірина Теперик – керуюча справами виконавчого комітету селищної ради. Поважній гості було передано Подяку від начальника Печенізької СВА Олександра Гусарова за ефективну партнерську співпрацю в реалізації проєкту "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні", надзвичайно важливу й суттєву допомогу та підтримку жителів Печеніжчини в умовах воєнного стану.

✔Обговорили досягнення спільних результатів праці в реалізації мети й завдань проєкту, а також майбутні спільні проєкти у нашій громаді та на Харківщині.

Гості громади відвідали декілька домогосподарств, які продемонстрували врожай з місцевих городів, вирощений завдяки допомозі, отриманій у вигляді насіннєвого матеріалу – борщових наборів, та щиро дякували гостям за надзвичайно вагому підтримку, яка істотно покращила ситуацію з продовольчим забезпеченням в кожному домогосподарстві. І звичайно, поважну американську гостю печенізькі господині пригостили українським борщем, приготованим з овочів, вирощених власноруч.

Гості відзначили високий рівень організації співпраці з Печенізькою селищною військовою адміністрацією та жителями громади у вказаному напрямку.

В найближчій перспективі – цікаві спільні плани й проєкти.

▶️ Довідково: Компанія Corus International виникла на початку 2020 року внаслідок злиття великих міжнародних неурядових організацій Lutheran World Relief та IMA World Health; вона займається питаннями світової охорони здоров'я та розвитку, наданням системної допомоги постраждалим від гуманітарних криз. Сьогодні Corus працює більш ніж у 30 країнах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь