Печенізьку громаду відвідала провідний менеджер з гуманітарних питань, впливу та партнерства міжнародної неурядової організації Corus International - пані Emily Grose

Дата: 24.10.2023 08:41
Кількість переглядів: 125

Фото без описуМетою візиту до Печенізької громади Emily Grose було ознайомлення з результатами роботи Corus International в громаді, яка постраждала від російського агресора.

Разом з представницею Corus International зі Сполучених Штатів Америки Печеніжчину відвідали представники організації всеукраїнського та регіонального рівнів Василь Сенсій і Світлана Бережна, Світлана Гапоник – керівник ГО «Харківський обласний центр дорадництва», а також члени команди, які об’єдналися заради допомоги й підтримки жителів Печенізької громади.

З гостями спілкувалися Лілія Подольська – секретар селищної ради та Ірина Теперик – керуюча справами виконавчого комітету селищної ради. Поважній гості було передано Подяку від начальника Печенізької СВА Олександра Гусарова за ефективну партнерську співпрацю в реалізації проєкту "Відновлення засобів до існування в сільському господарстві для забезпечення продовольчої безпеки в Україні", надзвичайно важливу й суттєву допомогу та підтримку жителів Печеніжчини в умовах воєнного стану.

✔Обговорили досягнення спільних результатів праці в реалізації мети й завдань проєкту, а також майбутні спільні проєкти у нашій громаді та на Харківщині.

Гості громади відвідали декілька домогосподарств, які продемонстрували врожай з місцевих городів, вирощений завдяки допомозі, отриманій у вигляді насіннєвого матеріалу – борщових наборів, та щиро дякували гостям за надзвичайно вагому підтримку, яка істотно покращила ситуацію з продовольчим забезпеченням в кожному домогосподарстві. І звичайно, поважну американську гостю печенізькі господині пригостили українським борщем, приготованим з овочів, вирощених власноруч.

Гості відзначили високий рівень організації співпраці з Печенізькою селищною військовою адміністрацією та жителями громади у вказаному напрямку.

В найближчій перспективі – цікаві спільні плани й проєкти.

▶️ Довідково: Компанія Corus International виникла на початку 2020 року внаслідок злиття великих міжнародних неурядових організацій Lutheran World Relief та IMA World Health; вона займається питаннями світової охорони здоров'я та розвитку, наданням системної допомоги постраждалим від гуманітарних криз. Сьогодні Corus працює більш ніж у 30 країнах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь