Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня автомобіліста і дорожника

Дата: 29.10.2023 10:31
Кількість переглядів: 58

Фото без описуСьогодні відзначають професійне свято усі, чиє життя пов’язане з дорогою, від кого залежить комфорт та безпека пасажирів, своєчасність здійснення перевезень та успішний розвиток економіки України.


Це свято - ще один привід висловити слова вдячності за невтомну працю всім, чиє життя пов’язане з дорогою: водіям, ремонтним робітникам, інженерно-технічним працівникам, керівникам підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватним підприємцям.
Автомобіліст – особлива, напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, а також високого професіоналізму. Щодня дорогами України курсують тисячі автомобілів, які доставляють гуманітарні вантажі, забезпечують потреби військових на фронті та рятують людські життя. За кермом цих залізних коней – справжні герої, які наближають нашу перемогу.
Шановні автомобілісти й дорожники! Нехай ваші поїздки завжди будуть комфортними і безпечними. Хай усі ваші дороги завжди ведуть до успіху, дорога буде легкою, а вдома завжди чекають рідні та близькі! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь