У Печенізької територіальної громади з’явилось місто-побратим в Сполучених Штатах Америки

Дата: 02.11.2023 08:39
Кількість переглядів: 66

Фото без описуУгоду про встановлення побратимських стосунків укладено між Печенізькою громадою та містом Ван’ярд (штат Юта).

✔️1 листопада в Києві  Олександр Гусаров - начальник Печенізької СВА, взяв участь у зустрічі між представниками громад Харківської області та штату Юта. Тиждень тому, 20 жовтня, представники Харківщини та Юти мали перше знайомство онлайн та домовилися про зустріч в столиці України.

✔️Печеніжчину керівник громади представляв у складі української делегації разом з Євгеном Івановим - заступником начальника Харківської обласної військової адміністрації, Олексієм Красовим - народним депутатом України, Віталієм Русановим - радником начальника Харківської обласної військової адміністрації,

Андрієм Беседіним - начальником Куп'янської міської військової адміністрації Галиною Мінаєвою – начальником Чугуївської МВА,

Анатолієм Бабічевим - проректором Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна та представниками Харківської ОВА.

✔️Округ Девіс штату Юта представили комісар округу Девіс штату Юта Боб Девідсон, директор з економічного розвитку, якісного зростання та міжурядових відносин Асоціації урядів Беар Рівер Шон Мілн, мер міста Ван'ярд Джулія Фалмер, віце-президент з урядових і зовнішніх відносин Університету штату Юта Девід Вайсер.

✔️Під час зустрічі Печенізька, Чугуївська та Куп’янська громади представили відеопрезентації, які продемонстрували американським гостям життя цих громад в мирний час і результати вторгнення «руського міру» на нашу землю.

✔️Після знайомства та спілкування громади підписали угоди.

✔️Відповідний документ про партнерство Печенізької громади та міста Ван’ярд підписали Олександр Гусаров і мер міста Джулія Фалмер. 

✔️Метою налагодження побратимських відносин та підписання угоди між Печенізькою територіальною громадою та містом Ван’ярд штату Юта є посилення співпраці між державними органами, науковими установами, кластерами та бізнесом. Пріоритетними сферами для співробітництва спільно визначено дослідження, розробку в комерційному секторі та стійких технологій, включаючи чисту енергію, агроінновації, агропромислову техніку, обладнання, сталу біоекономіку, цифрові технології.

Угода про співпрацю також передбачає розробку та впровадження проєктів, які принесуть взаємну вигоду й сприятимуть відбудові Печенізької територіальної громади.

✔️Від імені жителів Печенізької громади Олександр Гусаров подякував нашим партнерам та народу Сполучених Штатів Америки за підтримку в боротьбі з російськими окупантами. Впевнені, що разом ми звільнемо Україну від окупантів та швидко все відновимо.

На знак поваги й вдячності керівник громади передав сувеніри, виготовлені спеціально для наших гостей.

✔️Сьогоднішня домовленість - це нова сторінка в історії Печенізької громади та початок міцної дружби й взаємовигідного партнерства з громадою із США у подальшому



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь