СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ ПЕЧЕНІЗЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ

Дата: 10.11.2023 09:21
Кількість переглядів: 61

Фото без опису30.10.2023 року працівники служби у справах дітей Печенізької селищної ради відвідали багатодітну сім’ю Г. в смт. Печеніги, яка раніше перебувала на обліку як сім’я, що перебуває в складних життєвих обставинах. Мета відвідання - перевірка умов проживання, виховання та навчання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм, забезпеченість продуктами харчування, сезонним одягом та взуттям, дровами на зимовий період.

Під час відвідування сім’ї батьки та діти були вдома. Умови проживання незадовільні: в помешканні було дуже брудно, посуд, постільна білизна, кухонні прилади - все потребувало ретельної чистки та прання. Продукти харчування в наявності та в повному обсязі, дровами забезпечені. Мати та батько просили 2 дні, щоб все виправити та прибрати.

03.11.2023 служба у справах дітей селищної ради без попередження повторно відвідала сім’ю Г. Мати готувала обід, вдома були всі члени родин, але з дня першого відвідування майже нічого не змінилося. Сім’я, яка складається із 7 чоловік (2 дорослих та 5 дітей), проживає в одній малесенькій кімнаті та кухні. Неодноразово службами селищної ради батькам та дітям пропонувалося перейти жити в гуртожиток, але ті відмовлялися. Батьки, маючи немалі кошти, давно вже б придбали належний будинок для дітей, але пиво та проклята оковита зробили своє діло. З батьками дітей проведена чергова попереджувальна бесіда щодо їх обов’язку: забезпечувати належні умови для проживання, навчання та відпочинку дітей. Тому, якщо батьки не виконають вимоги та завдання, які перед ними поставили фахівці служби у справах дітей та в разі невиконання батьками обов’язків по відношенню до своїх дітей, служба у справах дітей селищної ради порушить питання перед комісією з питань захисту прав дитини селищної ради щодо позбавлення батьківських прав.

Звертаємося до батьків! Шановні, пам’ятайте, що ви несете адміністративну та кримінальну відповідальність в разі невиконання батьківських обов’язків у відношенні до своїх дітей! Наполегливо просимо звернути на це вашу увагу! Батьки повинні дбати про дітей, їх утримання, навчання (яке є обов’язковим!), спілкування. Вам необхідно знати, з ким і де спілкується дитина, в які соціальні мережі заходить, а це дуже просто: станьте для дитини другом №1, щоб потім не жалкувати все життя…



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь