Допомога від Благодійного фонду "NEW WAY" - жителям села Артемівка

Дата: 16.11.2023 18:43
Кількість переглядів: 59

Фото без описуПрацюємо над пошуком партнерів та благодійників, які могли б допомогти найвразливішим категоріям жителів в питанні часткового забезпечення паливною деревиною.

З благодійним фондом "NEW WAY" співпрацюємо вже тривалий час, і наразі продовжуємо доброчинні стосунки. Печенізькою селищною військовою адміністрацією було надано до фонду потреби в деревині паливній по кожному населеному пункту Печенізької громади. БФ "NEW WAY", виходячи зі своїх можливостей на сьогодні, визначився з підтримкою лише по одному населеному пункту - селу Артемівка. На цьому тижні розпочато завезення та видачу паливних брикетів з деревини мешканцям будинків з пічним опаленням в Артемівці. До кінця року таку допомогу отримають артемівці, жителі 123 домоволодінь.

Дякуємо благодійникам, плануємо подальшу співпрацю з "NEW WAY" в цьому напрямку й сподіваємось на допомогу іншим населеним пунктам громади.

Дякуємо також ТОВ "Артемівські зорі", фермерському господарству "Фортуна" й мешканцям села Артемівка за допомогу в доставці й розвантаженні паливних брикетів.

Працюємо далі в пошукові партнерів для допомоги людям, які потребують підтримки для опалення будинків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь