Допомога від Благодійного фонду "NEW WAY" - жителям села Артемівка

Дата: 16.11.2023 18:43
Кількість переглядів: 54

Фото без описуПрацюємо над пошуком партнерів та благодійників, які могли б допомогти найвразливішим категоріям жителів в питанні часткового забезпечення паливною деревиною.

З благодійним фондом "NEW WAY" співпрацюємо вже тривалий час, і наразі продовжуємо доброчинні стосунки. Печенізькою селищною військовою адміністрацією було надано до фонду потреби в деревині паливній по кожному населеному пункту Печенізької громади. БФ "NEW WAY", виходячи зі своїх можливостей на сьогодні, визначився з підтримкою лише по одному населеному пункту - селу Артемівка. На цьому тижні розпочато завезення та видачу паливних брикетів з деревини мешканцям будинків з пічним опаленням в Артемівці. До кінця року таку допомогу отримають артемівці, жителі 123 домоволодінь.

Дякуємо благодійникам, плануємо подальшу співпрацю з "NEW WAY" в цьому напрямку й сподіваємось на допомогу іншим населеним пунктам громади.

Дякуємо також ТОВ "Артемівські зорі", фермерському господарству "Фортуна" й мешканцям села Артемівка за допомогу в доставці й розвантаженні паливних брикетів.

Працюємо далі в пошукові партнерів для допомоги людям, які потребують підтримки для опалення будинків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь