Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2023 08:56
Кількість переглядів: 62

Фото без описуШановні аграрії Печенізької громади та ветерани сільськогосподарської праці!


Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Від імені жителів громади висловлюю щиру вдячність всім, хто з року в рік забезпечує роботу агропромислового комплексу – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.
Щира вдячність сільгоспвиробникам, які у цей важкий воєнний час не лише працюють на сільськогосподарській ниві, а й підтримують Збройні Сили України, допомагають громаді із транспортуванням гуманітарних вантажів, підтримують найбільш вразливі категорії населення.
На жаль, аграрна галузь чи не найбільше постраждала від початку кривавої російсько-української війни. Проте попри масштабні руйнування сільськогосподарської інфраструктури, мінування полів та зниження обсягів виробництва, ви мужньо вистояли й продовжуєте тримати оборону своєї галузі. Сьогодні ваша праця є неоціненним внеском у забезпечення стабільності економіки держави та перемоги над ворогом.
Нехай благодатна печенізька земля засівається добром, щедро колоситься щастям та добробутом під мирним небом України! Процвітання і добра вам, дорогі трудівники! Якнайскоріших мирних трудових днів і спокійного неба над нами. Ми віримо - Перемога буде за нами! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь