Звернення Олександра Гусарова, начальника Печенізької СВА, з нагоди Дня працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2023 08:56
Кількість переглядів: 55

Фото без описуШановні аграрії Печенізької громади та ветерани сільськогосподарської праці!


Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем працівників сільського господарства! Від імені жителів громади висловлюю щиру вдячність всім, хто з року в рік забезпечує роботу агропромислового комплексу – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.
Щира вдячність сільгоспвиробникам, які у цей важкий воєнний час не лише працюють на сільськогосподарській ниві, а й підтримують Збройні Сили України, допомагають громаді із транспортуванням гуманітарних вантажів, підтримують найбільш вразливі категорії населення.
На жаль, аграрна галузь чи не найбільше постраждала від початку кривавої російсько-української війни. Проте попри масштабні руйнування сільськогосподарської інфраструктури, мінування полів та зниження обсягів виробництва, ви мужньо вистояли й продовжуєте тримати оборону своєї галузі. Сьогодні ваша праця є неоціненним внеском у забезпечення стабільності економіки держави та перемоги над ворогом.
Нехай благодатна печенізька земля засівається добром, щедро колоситься щастям та добробутом під мирним небом України! Процвітання і добра вам, дорогі трудівники! Якнайскоріших мирних трудових днів і спокійного неба над нами. Ми віримо - Перемога буде за нами! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь