Вітаємо Бориса Калиновського – керівника ТОВ «Печенізьке та ТОВ «Агрофірма «Шанс» з нагородженням Знаком народної пошани “Хрест громадянських заслуг”

Дата: 30.11.2023 14:27
Кількість переглядів: 54

Фото без описуНагороду Борису Анатолійовичу було вручено в Чугуївській районній військовій адміністрації. «Хрестом громадянських заслуг» нагороджено дев’ятьох громадських діячів Чугуївщини, які після повномасштабного вторгнення свої зусилля та діяльність спрямовують задля перемоги, сприяють забезпеченню функціонування району. Це щира подяка цивільним від військових, втілена в металі. Її вручення – вшанування героїв без зброї, людей, які щоденно працюють на благо України, усіляко допомагають в тилу і на фронті. Девіз цієї відзнаки – «Незламним людям нескореної країни!».

Такі нагороди надихають на подальшу плідну роботу, в якій всі ми разом, маленькими кроками, йдемо до великої спільної мети.

Пишаємося досягненнями нашого земляка Бориса Калиновського, а також вдячні всім жителям громади, хто всебічно сприяє та посилює обороноздатність України!

Честь – всім українцям, які працюють задля перемоги!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь