ФІНАНСОВА ДОПОМОГА МАЛОМУ ТА СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСУ У СФЕРІ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА

Дата: 30.11.2023 16:19
Кількість переглядів: 83

Фото без описуМіжнародна гуманітарна організація Mercy Corps, за сприяння Фонду Говарда Г. Баффета, розпочинає Програму підтримки сільського господарства України. Мета цієї програми - це допомога фермерам та бізнесам, що тісно пов’язані з сільським господарством, у відновленні діяльності та подоланні наслідків війни.

 

Програма реалізовується на території Донецької, Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей за винятком районів, де тривають активні бойові дії, а також районів з обмеженим доступом або високим ризиком для життя та ведення бізнес-діяльності).

До участі у програмі запрошуються представники малого та середнього сільськогосподарського бізнесу, які:

- зможуть надати відомості та докази того, як підприємницька діяльність постраждала від війни, і як саме фінансова допомога сприятиме її відновленню;

- у своїй бізнес-моделі вже мають або планують відновити чи розширити взаємовигідну співпрацю із домогосподарствами, що здійснюють сільськогосподарську діяльність або іншими дрібними фермерами. Прикладами такої кооперації може бути: надання послуг, що сприяють веденню фермерської діяльності, постачання або виробництво ресурсів необхідних для ефективного фермерства, закупівля продукції фермерської діяльності або забезпечення доступу до ринків збуту, тощо;

- чітко аргументують необхідність отримання фінансової допомоги.

Очікується, що завдяки отриманій допомозі підприємство зможе відновити та/або збільшити власну прибутковість, а також вплине на розвиток фермерської діяльності домогосподарств населення або інших дрібних фермерів.

Середній розмір фінансової допомоги складає 75 000 доларів США у гривневому еквіваленті за актуальним курсом Національного банку України (НБУ). Сума наданої допомоги може бути більшою або меншою в залежності від потреб бізнесу. Одержувач коштів має здійснити облік, повний розрахунок та оплату всіх податків відповідно до чинного законодавства України.

Умови участі в програмі:

- офіційна реєстрація та відсутність юридичних і правових перешкод для підприємницької діяльності згідно з вимогами українського законодавства;

- інвестиція власних коштів до 50% від суми фінансової допомоги. Розмір власного внеску визначається індивідуально і залежить від фінансової спроможності учасника програми

Відбір учасників програми здійснюватиметься на конкурсній основі. Ми також будемо оцінювати ваші заявки на отримання допомоги, зважаючи на безпекові ризики, визначені Mercy Corps.

Зверніть увагу, що подання заявки на участь у програмі можливе лише після реєстрації на головній сторінці сайту. Для подачі заявки вам необхідно відповісти на запитання, які допоможуть нам ознайомитись із вашою поточною діяльністю та потребами, на які будуть спрямовані кошти допомоги. На цьому етапі не потрібно складати детальний бізнес-план.

Якщо у вас є запитання щодо участі в програмі, звертайтеся за телефоном «гарячої» лінії 0 800 332 590 (безкоштовно з усіх мобільних та стаціонарних телефонів у межах України)

КОНТАКТИ ДЛЯ ВІДГУКІВ, СКАРГ ТА ПРОПОЗИЦІЙ
Чи задоволені ви отриманими послугами? Ми просимо звертатися до нас, якщо ви маєте скарги чи пропозиції для покращення нашої роботи. Будь ласка, зв’яжіться з нами, щоб залишити відгук, висловити подяку або ж поділитись своєю думкою щодо отриманої допомоги чи наданих послуг:
«Гаряча» лінія: 0 800 332 590
Електронна пошта: feedback.ua@mercycorps.org
Телеграм: https://t.me/mercycorpscarmbot
Онлайн форма для відгуків: https://bit.ly/moya-dumka

ПАМ’ЯТАЙТЕ, Mercy Corps та її партнерські організації НІКОЛИ не вимагають оплати за надання гуманітарної допомоги. Якщо вам стали відомі випадки вимагання працівниками Mercy Corps та/або її партнерських організацій винагороди за свої послуги (у будь-якій формі), просимо повідомити про це за вказаними вище каналами для зворотного зв’язку.

Мої заявки | Програма підтримки сільського господарства України (mercycorps.org)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь